På denne bloggen vil vi forsøke og dele våre bilder fra båten.

Hjemmeside:
www.TEAM-STIMA.com

lørdag 23. mai 2009

En god måte og avslutte på



Reiste ut i går på nok en fisketur. Må si vi hadde stor tru når vi fant varmere vann. Men det ville seg ikke, En ørret på 50cm var alt vi var borti i natt. Selv med heite fisketips fra pundingen.no og nye wobblere i båten ble det en stille natt.
Veit jeg har sagt det før i natt men båter uten lanterner eller andre former for lyskilder provoserer meg. Ekstremsport kan være moro det men ser ikke humoren i svømme Mjøsa på tvers i 5 graders vann. At det ikke skjer ulykker er for meg en gåte.
Med mye båt trafikk, trøtte fiskere og båter som kjører stealth så er ikke ulykken langt unna. Vi var som sagt borti et par i natt, ikke det at vi hadde større problemer med de siden vi var alene på mye vannflate. Men måtte bruke 4 øyne for å oppdage dem i det de forsvant i skyggen av land. vurderer å starte Team-stima fondet som vil jobbe for å samle inn penger til lanterne løse båter. Søknads skjemaet vil bli utarbeidet veldig enkelt: Har du lanterne? Ja...Nei....svarer du nei og du er beretiget til å måtte svare for deg og få 90 kr til ei lanterne. Det koster ikke mer for å være sikkrere på sjøen....

Nok om det. Som sagt ble det lite fisk i natt. Men for en morgen!!! Mjøsa og værgudene viste seg fra sin beste side. Slike morgener gjør fort at en kan glemme nattens frustrasjon!!
Vi ses på Mjøsa....

Ingen kommentarer: