På denne bloggen vil vi forsøke og dele våre bilder fra båten.

Hjemmeside:
www.TEAM-STIMA.com

onsdag 23. juni 2010

mandag 14. juni 2010

Nm helgen

Er tregt ute med å oppdatere bloggen. De som følger med på fiskeblogger har sikkert fått med seg resultatet.
Team Fisherman ble norgesmestere, de blant mange levert kjempe fine fangster. Kanskje ekstra moro å se så mange med få timer på Mjøsa gjøre det så godt.
Helgen for vår del var også kjempe bra. Fiskemessig kanskje ikke helt 100, men sett helgen under ett, KJEMPE BRA.
Som en liten tradisjon har blit,t møtte vi opp på havna fredag ettermiddag for å et lite NM vors. Der møtte vi, i år som i fjor og flere år før en god gjeng. Med Laffen, Trond, Martin, Vidar, Einar og Lars Magne i spissen. Martin som kommer fra et slikt u-land når det gjelder avgifter hadde med seg ting på flaske jeg med stor sansynlighet ikke kommer til å kjøpe igjen. Laffen og Trond vartet opp med gode priser på mye fiske utstyr....eller vi tror det var gode priser!? Husker vi ikke feil tror jeg også Trond og Lars Magne sto for det største enkeltkjøpet av wobblere vi noen gang kommer til å oppleve!!
Kveld ble til natt og som igjen ble til morgen....noen timer på jobb, litt huevondt og skipper møte så var NM i gang. Etter som alle vi snakket med og alle vi hørte om skulle reise sør i fjorden valgte vi det motsatte. Kjørte oss nordover, passerte mjøsbrua og litt til. Møtte vind så Mjøsa gikk hvit. Dette var været vi hadde med oss hele natten. Landet et par fisk før kl 24, en lovlig og et par for små. Fikk så noen sporadiske fisker utover natten før den siste kom i båten kl 09.15. Reiste så inn og leverte fisken. Tenkte vi skulle pakke båten før innveiingen begynte. Den rakk vi ikke, men fikk veid inn 4 fisker. Dette holdt da til en 9 plass.

Som så mange har sagt før og mange helt sikkert kommer til å si igjen ( i hvert fall bør) så vil vi takke trollingforbundet for den innsatsen de legger ned for et slikt arrangement. Aner ikke hvor mange timer de gutta der er våkne en slik helg?! Og for en giverglede det er fra sponsorer!! Det de kommer opp med av premier er beundringsverdig...all respect!!
Takk igjen alle andre "trollere" for god stemning og trivelige stunder. Spesielt da folket på NM-vorset, Pål i fiskecharter.no for all skit snakket når trøtten tok oss og ikke minst Terje for all agnfisken han fisket til oss før NM.

Grattis alle med fine resultater og til dere "lucky ones" som klarte 6kg grensen spesielt.

søndag 13. juni 2010

Historien gjentar seg.

Mistet for 3 år siden i nm en stor fisk få meter fra båten. Det samme fikk vi til i år. Kjipt, men skal vel være sånn:) Trøste seg med fisken Stian fikk...ca 20 cm med villfisk:)

fredag 11. juni 2010

Full pott presser prisen igjen.

25 kr for tlplugg. Kan trygt si vi har kjøpt opp en måneds lønn av disse. For de som ikke vil gå glipp av dette tilbudet møt opp tidlig....

torsdag 10. juni 2010

NM i Trolling 2010

på Mjøsa lørdag 12.- søndag 13. juni

Fellesstart fra Gjøvik havn

Påmelding kl 13.00 - 16.00 (Lørdag)

Skippermøte kl 16.45 (Lørdag)

Start kl 18.00 (Lørdag)

Fisketid 16 timer (til kl 10.00 Søndag)

Premier for ca 200.000 +++

onsdag 9. juni 2010

Gjeddefestivalen 2010



Etter 3 mnd uten pc og en haug av telefonbytter skal vi nå prøve å få oppdatert bloggen....om ikke ofte så i hvert fall til tider:)

Gjeddefestivalen 2010 var som festivalen pleier å være. Godt vær, god stemning og hyggelige folk.
Vi stilte i år med Ellen og Lasse
som matroser og fiske ansvarlige. Lørdag og dag en startet med strålende solskinn og stille vann. Fisket en time før vi fant fisk, men etter det bet det ganske jevnt. Landet vel 6 gjedder med en total vekt på ca 22 kg. Dette holdt til 2 plass og størst fisk (7.68kg) dag en.
Dag 2 var vi alene i båten, noe som da førte til lite fisk og ras nedover resultat listene. Fikk 2 små gjedder den dagen. Det vi derimot fikk var svidd hud og hue vondt....endte på fjerde plass samenlagt. Plassen foran Nilsen...så målet var vel nådd:)
Fikk finfin pokal som Stian klarte å knuse sånn ca 4 min etter vi fikk den...så det var det. Vi er tilbake neste år med høye ambisjoner...eller ambisjoner.


lørdag 5. juni 2010

Gjeddefestivalen 2010

Størst fisk dag 1. God stemning og solbrent hud:)Nielsene er bak med få kilo...